dimarts, de novembre 16, 2010

TV3 I LA PLUJA...

Potser si que al final ens haurem de canviar el nom de pim pam pum foc a pim pam pum pluja....
Tot i que havien anunciat pluges durant tot el dia, es va aguantar fins a pocs minuts abans de començar l´actuació en directe per TV3. Hi van haver hi uns minuts de pànic mentre la pedra i un xàfec important queien sobre el camió de TV3 a la Plaça Clarà. I si s´ hagués pogut ajornar per part nostra s´hauria fet. La cara de l´ Espartac Peran i de les realitzadores amb les trucades nervioses a la direcció del programa, demostraven que no les tenien totes.
El temps s´ens va tirar a sobre i per variar, sense ni tan sols tenir temps per fer una passada per coordinar amb les càmeres es va tenir que engegar.
L´experiència va ser molt interessant l´Espartac i el seu equip a les distàncies curtes són gent molt maca, la veritat és que ens van tractar molt bé, hi va haver hi sintonia i vam contactar fàcilment. En cap moment van anar d´estrelles mediàtiques, van estar molt propers, de bon rollo, són bons professionals!

Ells van al•lucinar dels nostres muntatges, de fet es va començar a parlar dimarts un matí, on vam explicar el que podíem fer, dimecres a la tarda ens ho van confirmar i l´actuació era dilluns següent, amb menys d´una setmana es va fer un muntatge, (per variar amb pressupost zero) més que digne.
Quan van veure arribar el camió i anava arribant gent i muntant màquines al.lucinaven. Quan van saber que a més no hi havia cap professional i que no cobrava ningú, no sé si ho van acabar d´entendre...
Ells volien una cosa potent i suposo que no esperaven aquella resposta. (tot sigui per sortir a la tele), sincerament dubto que cap dels que va veure el programa en directe ens contracti per una actuació però potser servirà per obrir alguna altra porta...

Algún dia es farà justícia i totes aquestes “col.laboracions desinteressades” s´ens transformaran amb tants “bolos” interessants a llocs interessants que tindrem que dir que no a actuacions....de moment però continuem tocant de peus a terra mentre esperem el “bolo de la nostra vida”.

2 comentaris:

Neus ha dit...

Felitats mainada!!!!! El reportatge de tv3 va estar molt be!!! I jo em quedo amb unes super frases:

"Fem pirotècnia de gran format amb pressupost de pagès"
"Hi ha gent que té poca feina" (En Pere i en Joan)
"Aquest el fem servir per tot" (anava per en xorisset)
"Si ens contracten gaire tindrem un problema perquè no hi podrem anar..."

Jejejeje...!!!!!

Anònim ha dit...

és que...amb la pressió de les càmeres avegades es diu cada cosa!