divendres, de novembre 19, 2010

PODEM FER FANG???

Aquesta és una pregunta que no és estranya en una casa de colònies...suposo que tant als de “ la Canova” com els de “el Raurell”,els hi fan sovint.
Imagino que es pensaven que faríem gerros i cendrés....
La història comença amb en Lesso i un curs que va fer amb la “fura dels baus”, en un taller del fòrum de teatre. El curs era molt interessant i ens va semblar de reproduir-lo per al pim pam pum.
Segurament aquestes accions són de les que han creat més llegendes urbanes i comentaris. I va tenir tant d´èxit que es va repetir uns anys més tard al “Raurell”.
L´exercici consistia en una sala amb uns plàstics a terra i gent amb poca roba ( per dir-ho d´alguna manera) amb fang i tinys. Era una cosa molt tribal i malgrat les baixes temperatures del local es van anar fent els exercicis que realment tenien molta força.
Hauríeu d´haver vist la cara del responsable de la casa, quan anava veient actors i actrius camí de les dutxes...el rastre era de bon seguir i amb el fang acumulat a les dutxes s´en podria haver fet un canti.
Ens va quedar la pell i un cutis...que passen els anys i encara el tenim fi! Teníem fang fins i tot sota les parpelles.
Ah! la piscina de fang ,una imatge totalment copiada de la fura, ha sortit a diversos espectacles del pim pam.
Desconeixo el destí de les fotografies que es van tirar aquells dies...espero que s´ hagin perdut, esborrat o estiguin al mig d´una capeta del National Geogràfic classificades com una tribu de l´ Amazones perdudes en algun lloc...