dissabte, de novembre 20, 2010

L´ESPAI D´ADALD....

De la col.laboraciò amb Zotal Teatre, apart d´un dels millors espectacles de pim pam pum i una imatge preciosa a La font de l´àngel, en va sortir una “genialitat” marca de la casa.
Mentre preparàvem l´espectacle es va fer un estage amb els de Zotal Teatre, ells acabaven de venir d´holanda amb les últimes “tendències creatives”. L´estage es feia al local vell, ens van fer posar amb cercle i va començar a explicar...
...Ara ens concentrarem, tancarem els ulls i començarem a diferenciar entre l´espai d´adald i l´espai d´abaix...
Tot i la incredulitat dels pim pams es va anar aguantant fins...que algú va obrir els ulls i es va començar a posar a riure...l´esclat va ser general. L´espai d´adald i l´espai d´abaix, potser existeix ...però al pim pam pum no l´hem trobat.

La cosa no es va acabar aquí, hi havia un altre exercici, que consistia en que la gent estava dispersa caminant per el local i sense cap senyal es trobaven en un punt concret. Al final per no trencar l´aire a la pobre que ens feia el curs, i tot sigui dit i posava molta fe amb nosaltres, vam tenir que fer trampes per què si no potser encara i seriem esperant el moment per trobar-nos.
La paciència i comprensió de la docent no tenia límits, al final es va fer un molt bon espectacle que començava a les escales de Sant Esteve i s´acabava a la Font de l`àngel. Compartíem dia d´actuació amb Leo Bassi, l´endemà al diari ens varen fer una critica excelent...sort de l´espai d´adald!