dissabte, d’octubre 30, 2010

QUI SALTA PRIMER????

A l´espectacle “fòbies” la imatge final era la caiguda d´un personatge al vuit. Durant la filmació de la pel•lícula “Joana d´Arc” a Carcassone vaig veure com feien els especialistes per les caigudes de gran alçada. La tècnica semblava bastant senzilla, per la qual cosa va semblar que al pim pam pum foc ho podríem fer.
Aquell any l´stage es va fer a Santa Maria del Collell, aquell recinte immens, amb els sostres alts i aquells passadissos llarguissims plens d´històries.
Vam començar poc a poc, els primers salts eren de poca alçada. Per allò d´anar progressant i anar provant la tècnica. La cosa va funcionar i en un moment vam decidir saltar de la finestra ( equivalent a uns 6 metres). La pregunta era...qui saltarà primer???
Mentre ens anàvem mirant dissimuladament els uns als altres per decidir que saltava primer, l´anna va i salta. Va fer un salt perfecte i tot correcte. Tots els homes “ aparentment més valents” vam quedar amb un pam de nas...es clar no teníem excusa per no fer ho i si una noia ho havia fet abans...
Al final vam acabar saltant pràcticament tots / i totes...gràcies a l´Anna.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jejeje tinc l'imatge al cap i per cert una foto del moment també :), un stage molt bò, gracies Anna ens vas fer uns "valents"

Joel.